Attention Winner

Bete…sudah sebulan ini gw terus-terusan dapat email seperti ini :

Attention Winner.

Dear Winner.

We wish to congratulate you over your email success in our computer balloting sweepstake held on 26th of May 2008. This is a millennium scientific computer game in which email addresses were used. It is a free promotional program aimed at encouraging internet users; therefore you were not require to buy a ticket to enter for this lottery. You have won and have been approve for the star prize of 150,000.00 Euro.(One Hundred and Fifty Thousand Euros) CONGRATULATIONS!!

To claim your winning prize you are to contact the appointed agent as soon as possible for the immediate release of your winnings:

CAPITAL FINANCIAL AGENT.S.L
(Madrid, Spain)
Mr. Antonio Sancho.
Tel:+34 652 547 686
Email: infocapita@netscape.net

Batch No        : SUTO/980/TWM/EU
Ticket No       : WRNM/SMI/5990
Lucky Winning No: 10-23-44-72-80
Reference no    : MUOTI/82536

You must contact the appointed agent with your Full Names, Contact Telephone Numbers (Home, Office and Mobile Number and also Fax Number) via email to process the immediate payment of your prize.

Note: You will be require to pay for the issuance/legalization of your winning certificate only. The certificate is your legal
prove/guarantee.

The Validity period of the winnings is 30 working days hence you are expected to make your claims immediately, any claim not made before this date will be returned to the MINISTERIO DE ECONOMIA & HACIENDA.

Once again congratulations !!!

Best Regards,
 
Mrs Patricia Fernado.
(Group – Coordinator).

 

Udah dibalas, ngak butuh, tetep aja dikirim. Tanya dong gimana caranya supaya ngak datang-datang lagi nih email seperti ini😦

14 thoughts on “Attention Winner

  1. Salam
    Tuh mau nipu seeh gw pernah dikirimin yang katanya gw dapat klaim asuransi jutaan dollar, hah ga ada kerjaan, langsung delete aja lah🙂

  2. aku juga banyak tuh ndah. jalannya ya…cuma aku report as spam. aku baru sadar selama ini suka sign up sesuatu pakai email itu, ke toko juga suka ditanya kan…kalo udah kepusingan, ganti email address aja & jgn pernah sign up apa2 pake email itu.

  3. delete aja mbak.. vi3 mah kalo ada yang kek gitu2 ga pernah dibaca.. langsung del del ajah.. emang ngeselin karena harus ngedel bolak balik.. tapi daripada buang2 bandwidth buat buka2 email ga jelas..😀

  4. emailnya pake apa mbak? langsung dari web atau pakai emai client? kalo dari web, kan bisa masukkan email itu sebagai spam.
    Kalo pake email client, ya mesti install spam filter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s